Dags för provkörning av 2014 års Husqvarna

Husqvarna Motorcycles GmbH , det nybildade bolaget hos KTM AG , är nu fullt fungerande och redo att påbörja den global leveransen av sina nya Husqvarna motorcyklar. Nu i helgen äger presslanseringen med provkörning av de nya 2014-modellerna rum. Fastbikes.se är på plats, och inom kort kommer du finna mer information, bilder, filmer och utvärdering av modellerna här...

Sex månader efter förvärvet av Husqvarna Motorcycles av Pierers Industrie AG, anger GmbH Husqvarna Motorcyklar att företaget idag är fullt fungerande och snart kommer att börja försäljningen av 2014 års modellutbud av Husqvarna - motocross, enduro och minicycles - i samarbete med sina 14 dotterbolag och 46 importörer över hela världen .


Husqvarnas spännande nya framtid börjar nu

Baserat i Mattighofen, Österrike, kommer Husqvarna Motorcyklar GmbH att vara ett systerbolag till KTM Sportmotorcycle AG, där nya generationens Husqvarna-maskiner drar nytta av ett direkt samarbete med KTM-gruppen.

Husqvarnas 2014-modeller kommer att anlända till återförsäljare runt om i Europa från början av november.

50733 Stefan_Pierer_CEOStefan Pierer, ( VD och styrelseordförande för KTM AG ) kommenterar: "Det är oerhört spännande tider för Husqvarna. Under de senaste sex månaderna har fokus legat på förberedelserna inför ankomsten av de nya Husqvarna-modellerna, nu är den dagen här. Husqvarna Motorcycles GmbH gör comeback, med ett nytt spännande modellprogram bestående av enduro, motocross, och minicycles. Vi har ambitiösa planer för Husqvarna, både då det gäller produktionsmässigt och idrottsliga framgångar, som alla börjar i och med leveransen av 2014 års modellserie - Ett avgörande ögonblick i det nya kapitlet för Husqvarna motorcyklar"