KTM har idag bekräftat att fabriksföraren Jonny Walker kommer till Örebro och  extremenduro-tävlingen Battle Of Vikings i slutet av juli.

-Jonny Walker är en av världens bästa extremenduro förare. Att han kommer till Örebro är stort, säger Anders Sarbäcken, VD KTM Scandinavia.

Battle Of Vikings går av stapeln 25-26 juli. Tävlingen är inne på sitt femte år och har sedan starten blivit lite större och lite tuffare för varje år. I år ingår tävlingen i Extrem Enduro Cup vilket lockar flera stora namn såsom Paul Bolton, Joakim Ljunggren, Graham Jarvis och nu även Jonny Walker. Walker tillhör eliten inom extremenduro och har skördat stora framgångar inom sporten. I våras vann han överlägset den tuffa tävlingen Erzberg Rodeo och har sen tidigare fina placeringar i bland annat i Red Bull Sea To Sky, Red Bull Romaniacs med flera. Att det kommer bli ett spännande race uppe i Kilsbergen i slutet av juli är det ingen tvekan om.

-Det kommer bli ett fantastiskt race! Besökarna kommer att få uppleva något som man inte upplevt tidigare i Sverige. Det är en unik chans att se dessa världsstjärnor här på hemmaplan, menar Johan Moberg, arrangörsansvarig Kilsbergens motorklubb.

Battle Of Vikings går av stapeln 25-26 juli.

Mer information om tävlingen finns på www.battleofvikings.se