Med stöd från KTM Scandinavia siktar enduroföraren Lars Löfgren på att köra årets hela VM-serie, bortsett från deltävlingen i Mexico. Tillsammans med ytterligare två svenska KTM-förare, Oliver Nelson och Martin Larsson, kommer Lars ingå i det italienska VM-teamet GP Motorsport.

Pressmeddelande från Team Lars Löfgren:

VM tävlingar är resurskrävande då det som regel är långa avstånd och serviceplatser långt från den stora depån, att då få hjälp av GP Motorsport och deras serviceplatser men även den erfarenhet de har känns verkligen bra.

Lars tävlar både i VM och SM på en KTM 350 EXC-F.I VM är det juniorklassen, EJ. Juniorerna har ingen motorklassindelning så alla juniorer oavsett hojstorlek kör i samma klass.
Startnummer 7 med grönfärg på nummerskyltarna.

Jag är inte ende Svensken under GP Motorsports depåtält utan även Martin Larsson och Oliver Nelson finns där tillsammans med våra Italienska kollegor.

VM börjar i Spanien den 4-6 april för att direkt fortsätta i Portugal 12-13 april. Oliver och Lars reser tillsammans till Italien och träffar teamet innan tävlingarna.

Klicka och följ GP Motorsport på webben och på facebook GP Motorsport Med snabb översättning Översatt med Google på denna länk GP Motorsport