Den spanska föraren, som i november tillkännagav sin pensionering från MotoGP, säger att han snart kommer att avslöja sina framtidsplaner. Jorge Lorenzo har meddelat att han kommer tillbaka till motorcykelvärldsmästerskapet, även om den här gången inte kommer att finnas på en MotoGP-motorcykel.

I en intervju för österrikiska ServusTV-programmet ”und Sport und Talk aus dem Hangar-7” sa den spanska föraren: "Jag kommer definitivt att återvända till depån. Jag meddelar något snart. Jag har rest under 17 års tid och har alltid bott på samma hotell. Jag har alltid sett mig själv som en lycklig person. Men om du har möjlighet att leva utan press, kommer du vara lyckligare. ”Samtidigt erkände Jorge att kliva ombord bakom styret på en racehoj inte inkluderas i hans plan för tillfället.

Efter en semester på Bali under de senaste veckorna är den femfaldige världsmästaren redan tillbaka hemma i Lugano, Schweiz. ”Jag har vilat på Bali. Nu mår jag riktigt bra. Till att börja med bokade jag en enkelbiljett, men jag var tvungen att återvända på grund av vissa förpliktelser, ”förklarade den spanska föraren.