Efter en tids ovisshet står det nu klart att årets VM-femma och SM-silvermedaljör, 20-årige KTM-föraren Sara Pettersson från Kumla, är klar för KTM-teamet Kunn Racing i USA för 2012.


Sara Pettersson kommenterar:

"Nu är det klart att jag kommer att köra i USA 2012. Det har varit många diskussioner fram och tillbaks och det har varit både upp och ner. Men nu känns allt jättebra och jag är grymt nöjd och glad över att köra för KTM Munn racing nästa säsong!!

Christian Kennevik har tillsammans med Mark Tilley hjälpt mig att leta och förhandla med olika team som kunnat tänka sig ha med mig nästa år. Det har varit några olika förslag men tillslut föll kortet på KTM Munn racing och Christian och Mark fixade ett bra kontrakt och det tog inte lång tid innan jag bestämde mig.

Teamet håller till i Texas men jag kommer bo i Kalifornien hos Christian. Jag åker över i början av december och stannar där i tre månader. Sen åker jag hem några veckor innan jag åker tillbaks för Nationals. Detta är något jag länge drömt om och det ska bli så kul."