Honda har presenterat sina fabriksförare, Rui Goncalves och Evgeny Bobryshev, som ska tampas i Motocross VM under 2011. Enligt Honda markerar detta början på ett nytt kapitel för Hondas satsning på Motocross-VM och en ny inriktning på att uppnå framgång på den internationella arenan. Båda förarna kommer att tävla med CRF450R i MX1. Här kan du läsa vad Rui och Evgeny har att säga, och se en film från presentationen.

Rui Goncalves: ”Honda har gett mig den stora möjligheten att köra för dem och jag är verkligen glad över att få inte i det här teamet under säsongen 2011. Den nya cykeln är ett bra grundpaket och jag ser verkligen fram emot att utveckla denna till en maskin som passar min körstil under försäsongen. Teamet är verkligen professionella och motiverade. Jag känner mig redan bekväm och hemma med dem och är övertygad om att vi kan nå framgång tillsammans.”

Evgeny Bobryshev: ”Jag är verkligen positiv över att jag får stanna med Honda och köra för det officiella fabriksteamet nästa år. Honda är min cykel. Jag mår bra med den och kan få det att fungera bra. Att köra för fabriken kommer att bli en ny upplevelse och naturligtvis kommer det att bli ett nytt team för mig men jag känner redan en hel del av killarna. Jag är glad att ha ett starkt Hondateam och förhoppningsvis kan vi arbeta tillsammans för pallplatser och vinna nästa säsong.”