Igår kom beskedet om att de två forna världsmästarna i MX2 Marvin Musquin och Ken Roczen har förlängt sitt kontrakt med Red Bull / KTM Factory Racing Team för ytterligare två år.

Denna nyhet meddelas precis efter att Marvin Musquin, den tvåfaldige MX2-världsmästaren nådde höjdpunkten av sin amerikanska tävlingskarriär med totalseger i senaste GP:t på Unadilla Raceway. Hans teamkamrat, Ken Roczen, kunde samtidigt glädja sig åt att köra hem segern i första heatet i 250-klassen på Unadilla.

"Vi har sett Marvin och Kens framgångar i både Supercross Lites och 250-klassen. Vi har också sett deras enorma framsteg under det senaste året och teamet är mycket glada över att fortsätta arbeta med båda förarna. Vi är övertygade om att, med vår hjälp, kommer Marvin och Ken få sin beskärda andel av framgång under de kommande två åren. Målet är att delta i mästerskapsjakten i både SX Lites och 250 MX-serien och slutligen jobba för att inhämta U.S-titelvinster för båda förarna, kommenterade Roger DeCoster, teamchef för Red Bull/KTM Factory Team.

Under 2013 kommer båda förarna fortsätta att tävla i AMA Supercross Lites serien samt Lucas Oil Pro 250 Motocross Championship Series på varsin KTM 250 SX-F.

-Jag är mycket glad att åter skriva kontrakt med KTM-teamet. Det har varit mitt hem de senaste fyra säsongerna och jag har varit mycket nöjd och åstadkommit en hel del av mina mål då jag kört för KTM. Teamet står alltid bakom mig och jag ser fram emot vad som komma skall, förklarade Musquin efter att precis ha skrivit på kontraktet, "

Hans teamkamrat, Ken Roczen, kommenterade: "Alla på KTM välkomnade mig med öppna armar, först i fabriken i Österrike, och sedan när jag gjorde flytten till USA. Nu är jag mycket stolt över att kunna säga att jag kommer ha ytterligare två år med teamet . Jag har de bästa medarbetarna i mitt team och vad jag tycker är den bästa motorcykeln. Jag kan knappt vänta på de sista omgångarna av säsongen 2012 och sedan få återvända till Supercross säsongen 2013. "