Tidigare GP-vinnaren Steven Frossard kommer att göra Gautier Paulin sällskap då Kawasaki Racing Team laddar för att försöka nå ännu större framgångar i 2014 års Motocross-VM.

Sedan han blev involverad med KRT i slutet av 2008 som teamets ägare, har Thierry Chizat Suzzoni minutiöst studerat varje detalj för att få tillbaka både teamet och Kawasaki till vinnarcirkeln. Till viss del tack vare Gautier Paulin, som anslöt sig till laget förra säsongen lagom till hans debut i MX1, har teamet vunnit ett antal GP under de senaste två säsongerna och är nu ute efter ännu större framgång.

amb20krt5Fgp1720lierop20135FD4690

För första gången kommer KRT ställa upp med två tidigare MX1-GP-vinnare nästa säsong, då Steven Frossard ansluter till Gautier Paulin för hans återkomst till den gröna familjen. Efter att ha legat topp-tre i världsrankingen under hans senaste MX2-satsning med Kawasaki (för tre år sedan), har Steven haft några lyckade stunder i MX1-klassen, men har också kämpat med jobbiga skador.

Steven Frossard kommenterar: "Det var inte så lätt att fatta mitt beslut eftersom jag hade en stark relation med mitt tidigare team, men under de senaste två åren har jag inte avslutat säsongenerna på grund av skador och det var dags att ge min karriär en ny chans. Mentalt har de två senaste säsongerna varit mycket tuffa. Varje gång jag blev skadad försökte jag återhämta mig så snabbt som möjligt för att komma tillbaka till racingen men i slutändan blev det inte så trots allt detta hårda arbete. Jag började min proffskarriär med Kawasaki, och jag har kört en hel del med Kawasaki KX450F, så jag kan den motorcykeln. Jag känner också många av personerna inom KRT, så det ska bli skönt att återigen vara med Thierry, som hjälpte mig när jag först blev proffs. Det första målet är att återhämta mig fysiskt, att arbeta hårt i vinter och att vara redo för de första tävlingarna nästa säsong. "