24MX Honda Racing har skrivit kontrakt med Lettlands Matiss Karro. Karro som är 24 år gammal återvänder till MXGP efter ett års frånvaro.
Karro med smeknamnet ”The Arrow” gjorde sig ett namn genom sin tuffa körning och sina imponerande starter. Under 2008 etablerade han sig som en framtida stjärna då han blev juniorvärldsmästare i 125cc klassen. Även om han gjorde flera fina resultat i MX2 och tog den brittiska MX2 titeln – trivs Matiss ännu bättre på den större hojen. Under 2014 gjorde han sitt bästa GP-resultat någonsin och slutade på en 13:e plats i MXGP.Karro är en av de största MX förarna i Baltikum, men är även väldigt populär i Storbritannien där han spenderat större delen av sin professionella karriär. Kombinationen av en ”Go big or go home” attityd tillsammans med en sprudlande personlighet utanför banan,  gör att Matiss definitivt är en förare att hålla koll på.Karro är redan välbekant med Honda maskineriet - Som ung föredrog han att tävla på röda cyklar och säsongen 2015 har han spenderat på en CRF 450R.
Matiss Karro: ”Jag har verkligen saknat racingen i MXGP, Så det känns underbart att komma tillbaka till serien.  Min CRF450 känns riktigt bra och jag ser framemot att köra för 24MX Honda Racing. Jag vet att jag kommer jobba med väldigt erfarna människor. De senaste två säsongerna har jag lärt mig otroligt mycket – så utmaningen nu är att bygga vidare på kunskapen och visa vad jag kan när jag ställs mot de bästa förarna i världen.  Jag är taggad till max!