Jonathan Barragán, Johnny Aubert och Cristian España är redo som GasGas Rally Team-förare i den 40: e upplagan av Dakarrallyt, med Giovanni Sala som Rally Team Manager.

Torrot Company har gjort det möjligt för GasGas att återvända till det tuffaste rallyt i världen, 2018 års Dakarrally, som kommer att köras genom Peru, Bolivia och Argentina. Efter två års frånvaro är GasGas Rally Team redo att delta i nästa utgåva av rallyt med ett konkurrenskraftigt team, inklusive Jonathan Barragán, Johnny Aubert och Cristian España, och regisserad av erfarna enduro- och rallyföraren Giovanni Sala som Rally Team Manager.

Efter att ha tävlat fyra gånger i det prestigefyllda uthållighetsrallyt - från 2012 till 2015 - återvänder GasGas till Dakar med ett ambitiöst projekt för att möta den stora utmaningen. Därför har GasGas valt att förse sina Dakar-motorcyklar med KTM-motorer, det bästa alternativet att tävla med i den här unika tävlingen, enligt Gas Gas själva.

Johnny Aubert återvänder till Dakar efter att ha deltagit i 2012 års upplaga. Tvåfaldige enduro-världsmästaren kommer att åtföljas av den spanska föraren Jonathan Barragán, som gör sin debut i det här mytomspunna racet tillsammans med Cristian España från Andorra. Han ställer upp för tredje gången i Dakar efter att ha vunnit maratonkategorin förra året och slutade 21: a i totalen.

GasGas Rally Team ser fram emot sin comeback till Dakarrallyt, som startar lördagen den 6 januari i Lima, huvudstaden i Peru, och med målgång under lördagen den 20 januari i Cordoba, Argentina.

Barragán, Aubert och España har nu 14 etapper att se fram mot - med en vilodag – där de ska köra närmare 9 000 kilometer (varav 4 234 km av dem specialsträckor) och tävla genom tre länder på den sydamerikanska kontinenten; Peru, Bolivia och Argentina. 2018 års Dakarrally kommer att vara den 40: e upplagan av den mycket krävande tävlingen.