Ultimate Race är en speciell möjlighet under nästa års Merzouga Rally, som erbjuds till de två främsta förarna i respektive KTM ADVENTURE RALLY i år, som innebär möjligheten att tävla i en exklusiv klass i det marockanska rallyt.

 

Den fabriksstödda körningen inkluderar flyg, boende, startavgifter, samt en KTM 790 ADVENTURE R att tävla på, inklusive full raceservice. De tävlande kommer att få ett fantastiskt tillfälle att coachas av några av världens främsta och snabbaste rallyförare, och behandlas som fabriksstödda förare under resan där de kommer att få köra i den mest episka terrängen. Vinnaren av Ultimate Race kommer enligt KTM att få ett otroligt pris, exakt vad är inte känt i skrivande stund.

Merzouga Rally är en tävling som sträcker sig över fem dagar plus en prolog och innehåller en maratonetapp i den marockanska öknen. Etapperna är varierade, navigering är nyckeln och rallyt brukar köras av ett brett utbud av förare, från glada amatörer till fabriksproffsen. Det ”ultimata racet” kommer att äga rum i Merzougas varierade terräng på en rutt som är speciellt utformad med motorcykel förare i åtanke, parallellt med pro-klassen i Merzouga Rally. 

För att vara med och tävla om chansen att vinna en plats vid Ultimate Race, kommer deltagare i något av årets KTM ADVENTURE RALLY med en Twin-motor-försedd motorcykel att kunna anmäla sig till att tävla i ett kvalrace under respektive event. De två bästa förarna från varje KTM ADVENTURE RALLY, som i år äger rum i Italien, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Kanada och USA, kommer att erbjudas Ultimate Race-möjligheten. 

Sugen?

LÄNK TILL MER INFORMATION