Härdomdagen kom beskedet att Christoffer Bergman har skrivit kontrakt med det italienska roadracingteamet BWG Kawasaki, vilket betyder att Bergman satsar på att köra en full säsong i Superstock 1000 FIM Cup 2012.

Dessutom har man slutit samarbetsavtal med Öhlins, vilket innebär att Bergman kommer att ha support från Öhlins med de senaste komponenterna i den här kategorin och att Bergman kommer att vara en del i utvecklingen av fjädring för dels Superstock men även för en del "långtidstester" eftersom Christoffer kommer att åka så mycket tävlingar.

Nu har Karlskoga Motorstadion och Karlskoga Motorförening startat CB Support Team, och går in med en grundplåt på 10 000 kronor som sätter igång det hela.

Alla intäkter kommer att gå oavkortat till Christoffer Bergmans satsning, och för dig som skänker 100 kronor eller mer, erbjuder CB Support Team ett prispaket.

Varje donator (som skänker 100 kronor eller mer) kommer att få entré till en tävling 2012 i Scandinavian Open i Sverige (vilken anges senare), alla får dessutom en dekal till sin bil eller MC som talar om att ni är med och stödjer.

Länk till BWG Racing 

För mer info, klicka HÄR