Stiggys team 2009

Under slutet av förra veckan blev Johan Stigefelts team klar med sin startuppställning för 2009. Anthony West och Gianluca Vizziello i Supersport, Leon Haslam och Roberto Rolfo i Superbike kommer att köra med Stiggy Motorsports färger nästa år.

- Jag är väldigt glad över mitt beslut om att köra för Stiggy nästa år. Vi har diskuterat denna möjlighet under en lång tid och båda är vi säkra på detta projekt. Jag vet att teamet är väldigt proffessionellt och har stor potential. Jag har en hel del erfarenheter från Hondan och förhoppningsvis ska det bära frukt. Jag ser fram emot nästa år och skulle vilja säga att jag har vädligt höga mål, berättar Roberto Rolfo.

- Jag är extremt lycklig över att ha det klart med vår föraruppsättning i Superbike med Roby. Vi har en racinghistoria tillsammans, från 250GP, så vi känner varandra sedan många år, berättar Stiggy.


Stiggy och Rolfo skakar hand och ser fram emot 2009!

- Roby är en duktig och en erfaren förare och kommer att bli perfekt för vårt nya projekt för nästa år. Vi har det nu klart med våra fyra förare, i två olika klasser, och jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med vår uppställning, avslutar Johan Stigefelt.

Roberto Rolfo kör idag för det italienska Hannspree Honda Althea teamet i Superbike VM och ligger på en 16:e plats i mästerskapet. Han har kvalat in på en 20:e plats inför dagens finalrace.

 

Av: Highsider.se