Den 21-årige amerikanske roadracing-föraren Tommy Aquino, som var en populär förare i AMA Pro Racing, Brittiska Superbikemästerskapet, och spanska CEV-serien, omkom nyligen i samband med en krasch under ett träningspass på Piru Ranch MX, en motocrossbana strax väster om Santa Clarita, Kalifornien, inte långt från Aquinos hem i Saugus. Här kan du se en film som skapats för att hedra honom…

Aquino började sin AMA Pro racing-karriär vid 16 års ålder år 2008. Han tävlade fem AMA Pro säsonger, och uppnådde en seger i Daytona Sportbike-klassen under säsongen 2011, då han slutade trea i mästerskapet. Han lyckades också köra till sig fyra Daytona Sportbike pole positions under sin karriär.

Förra året tävlade Aquino för Team WD-40 i 1000cc Superklass British Superbike Championship-serien (där han bland annat tävlade tillsammans med svenske Filip Backlund), där han vann ett race, slutade på pallen tre gånger och slutade på sjunde plats i mästerskapet.