Idag har vi glädjen att meddela att roadracingentusiasten Rachid Rachid är tillbaka på banan igen. Våra vänner på Motorrad har tagit sig an Rachid och hans kunskaper om svensk roadracing genom att låta honom signera deras racesidor i framtida tidningar. Med start från Motorrad nummer 5 kommer Rachid att belysa det viktigaste som händer våra svenska förare och mästerskap, både i och utanför Sveriges gränser.

- Det har känts rätt så tomt det senaste året utan Highsider och framför allt har saknaden varit väldigt stor att få komma tillbaka till racingbanorna. Därför känns det väldigt spännande att få skriva för Motorrads räkning, säger Rachid Rachid som annars studerar till Trafiklärare.

Under sex år drev Rachid Rachid den renodlade roadracingtidningen Highsider Magazine. Där bevakade han svensk roadracing på både nationell och internationell nivå men dessvärre fick tidningen läggas ner av olika anledningar för ganska precis ett år sedan.

Alla svenska förare och team är välkomna med pressmeddelanden och information till Rachid genom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.