2013 års Six Days, Lag-VM i Enduro genomfördes på den italienska ön Sardinien, en tävling som bjöd på en hel del utmaningar, inte bara i form av enormt mycket damm. Som ett minne från denna tävling har italienska motorcykelförbundet skapat boken ”Six, The great Enduro’s challenge in Sardinia”, som är tillägnad denna tävling, och innehåller ett gäng bilder från Mirco Lazzari, och texter av Marco Masetti och bakat samman till en härlig slutprodukt av Motitalias chefredaktör, Giulio Gori.

Det uppges inte vara den "typiska” sportboken, även om den exempelvis innehåller den slutliga rankingen. Boken innehåller storyn om 2013 års Six Days fördelat på sex kapitel där du har chansen att återuppleva en del av de sportsliga gärningarna, huvudpersonerna återblick, spännande berättelser.

För alla själva har sett och upplevt Six-Days-äventyret och särskilt för dem som inte var där, är denna bok en oslagbar möjlighet att få ta del av en bit av vår motorcykelhistoria. "Six" har tryckts i begränsad upplaga och är endast tillgänglig genom ”FMI merchandising tjänsten”. Kostnaden för boken är 50 euro (exkl frakt). För ytterligare information, besök www.isde-shop.com eller www.fmistore.it.