×

Varning

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::files: Sökvägen är inte en mapp. Sökväg: [ROOT]/images/stories/stories/2021/02-FEB/HusqvarnaSvartpilen125

×

Notis

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Husqvarna Motorcycles utökar sitt landsvägsutbud med Svartpilen 125.

Svartpilen 125 är precis som sina större syskon Svartpilen 401 och Svartpilen 701, en modell med en avskalad design, fackverksram av runda stålrör, och upprätt körställning och ett tämligen rakt och brett ”offroad-stukat” styre. En motorcykel som är skapt för att passa perfekt för såväl landsvägskörning i hektisk stadstrafik som på ringlande småvägar, oavsett om det handlar om asfalt- eller lösare underlag.

 

Svartpilen 125 drivs av en bränsleinsprutad, vätskekyld, encylindrig fyrtaktare på 125 cm3, med dubbla överliggande kamaxlar, med en toppeffekt på 15 hk (11kW) med en karaktär som ska lämpa sig synnerligen bra för stadstrafik. Motorn kommer med en sex-stegad växellåda, och elstart.

 

Svartpilen 125 kommer med från ByBre bromsok (4-kolvs ok fram och 1-kolvsok bak). Fram och bak sitter en 320mm respektive 230mm bromsskiva. ABS-systemet Bosch 10.1MB har ett Supermoto-läge, där ABS-funktionen hos bakhjulet kopplas ur, vilket gör det möjligt att låsa bakhjulet. Såväl fram som bak sitter 17-tums trådekrade hjul, klädda med grovmönstrade Pirelli Scorpion Rally STR-däck, som fungerar bra på såväl asfalt som grus.

 

Fram sitter en 43mm open cartridge-framgaffel från WP. Bak finner vi en progressiv WP-stötdämpare som är bultat direkt hos svingarmen, utan separat länkage. Fram- och bakljus, liksom blinkers är av LED-modell.

 

Svartpilen 125 uppges väga in på 146kg (utan bensin). Precis som sitter större syskon Svartpilen 401, finner du en lasthållare på bensintanken, där du exempelvis kan fästa en tankväska.

LÄNK: Mer om Husqvarna Svarpilen 125: 

 

{gallery}stories/2021/02-FEB/HusqvarnaSvartpilen125{/gallery}