Ducati har presenterat ett antal nya artiklar klädkollektion. Här kan du kolla in och läsa mer om några av dessa produkter.

Atacama C1 jacka och byxor

Denna jacka med tillhörande byxor har designats av Aldo Drudi och utvecklats tillsammans med Ducatis testförare för att klara de tuffa förhållanden som är förknippade med äventyrs och touring-körning. Byxa och jacka är uppbyggda av tre lager, en varm innerjacka och ett H2Out® membran som alla kan bäras separat. Dessa kläder är framtagna för att vara praktiska och ge dig optimal komfort under hela MC säsongen, oavsett om det är i början av våren eller mitt i sommaren, stora luftintag, många justeringsmöjligheter, stora fickor och högklassiga skydd är bara några av funktionerna.

Atacama C1 jacka

Rekommenderat cirkapris 8 738 kronor

Atacama C1 byxor

Rekommenderat cirkapris 4 890 kronor

 

Shield Piké

En piké i typisk Ducati-stil

Rekommenderat cirkapris 969 kronor

 

DC Power Tjocktröja

En tjocktröja i Ducati-design

Rekommenderat cirkapris 949 kronor

 

Redline T1 rullväska

En Ducati-designad och praktisk rullväska för alla dina mc-kläder framtagen av Ogio exklusivt för Ducati. Flyttbara och vadderade paneler gör att insidan av denna väska kan justeras, SLED-chassiet tar all vikt och fördelar det jämt över botten, detta tillsammans med ett robust handtag och stora hjul gör väskan lätt att flytta.

Rekommenderat cirkapris 3 190 kronor

 

Ducati Corse D-air C2 helställ

Ett professionellt Dainese helställ designat för Ducati som integrerar det senaste inom airbagteknik. Det ultimata inom både design och säkerhet. Det integrerade airbagsystemet skyddar nacken, nyckelbenen, axlar och den övre delen av bröstet, detta tillsammans med de fasta skydden gör att du kan känna dig säker varv efter var på banan. Gjord av D-skin 2.0 full-grain-läder för bästa slitstyrka. Stället har även uppgraderats med vad som sägs vara en bättre ergonomisk konstruktion för armbågar och knän, integrerade aluminiumskydd och utbytbara knäpuckar. Stället är CE-certifierad och det perfekta plagget för banan tack vare ett integrerat system som låter föraren ladda ned prestanda data som fart och lutning i kurvorna.

Rekommenderat cirkapris 21 490 kronor

 

Ducati Corse V3

En hjälm med aggressiv och unik design. Den nya Ducati Corse V3-hjälmen är baserad på Arai RX-7V och designad av Drudi Performance exklusivt för Ducati. En hjälm i toppklass vad gäller säkerhet, komfort och prestanda. Unika egenskaper som stort synfält anpassat för sportig körning, ett skal som är förstärkt med kompositfiber och ventilation optimerat för att kyla föraren vid aktiv körning, detta tillsammans med avbildning av V4 motorn på utsidan gör denna hjälm speciell.

Rekommenderat cirkapris 11 290 kronor