Från 12 till 15 september 2024 välkomnar Mandello del Lario Guzzi-fantaster och motorcykelentusiaster från hela världen för Moto Guzzis viktigaste evenemang för året, och det är helt gratis.

Ta del av Moto Guzzi Open House och njut av ett program späckat med underhållning både innanför och utanför de historiska fabriksmurarna. Gör dig redo att ta del av en mängd unika Moto Guzzi-upplevelser, med livemusik, speciella gäster, exklusiva shoppingmöjligheter och spänningen i att provköra hela utbudet av Moto Guzzis motorcykelmodeller.

MG open house tab 1920x1440 1.png kopia

Den historiska fabriken i via Parodi genomgår en revolutionerande makeover. När det väl är färdigt kommer Mandello inte bara återigen stoltsera med ultramoderna faciliteter för att skapa framtida Moto Guzzis, utan kommer också att ha en ny miljö med öppna ytor som allmänheten kan njuta av. På grund av denna ombyggnation är centrum för årets upplaga av Moto Guzzis öppna hus det Historiska museet, med sin otroliga samling av 150 Moto Guzzi-motorcyklar som representerar varje epok avsedd att imponera Guzzi-ägare och entusiaster, som sedan beger sig till olika evenemangsupplevelser precis utanför fabriksmurarna.

Mer om Moto Guzzi Open House 2024 - LÄNK