Touratech har prylarna till nya BMW R1200GS

Touratech och BMW Motorrad har sedan många år haft ett nära samarbete, och Touratech tillverkar även flera av BMW:s mer äventyrliga originaltillbehör. Tack vare detta har de haft möjligheten att påbörja utvecklingen av nya tillbehör för R1200GS i ett tidigt skede. Redan nu kan du kolla in de senaste tillbehören på MC-mässan.

-Herbert Schwarz på Touratech Tyskland har redan provkört motorcykeln och våra nya tillbehör på Madagaskar under en månad. De flesta produkterna fungerade som förväntat och är redan i produktion. Det mesta kommer vi att ha på hyllan för leverans redan när de första hojarna börjar levereras i mars, säger David Johansson, VD Touratech Nordic.

543873 560550593957594_533349881_n

I Touratech:s monter finns det en hel uppsjö av tillbehör, anpassade för olika typer av körning. Sedan tidigare känner vi bland annat igen Touratech's robusta Aluminiumpackväskor, Motorbågar och Motorskyddsplåtar. Men i sortimentet hittar vi också Tankväskor, LED-extraljus, Fotpinnar och Komfortsadlar, för att bara nämna
några.

LOW RES_MOTORBBAGE_K_01-045-5130-0_01

-Vi har själva redan utrustat en cykel, och under våren kommer vi att utrusta ytterligare en som kommer att finnas till provköring vid vår butik i Lidköping, under utställningar och event. Detta ger våra kunder en unik möjlighet att både provköra denna nya GS och våra tillbehör samtidigt, fortsätter David Johansson.

Touratech finner du i monter A:24:20