Presentation Team Karlström / Hojbutiken 2013

Karlströms Motor i Sala och Hojbutiken i Katrineholm satsar vidare under 2013.

- Samarbetet med Teamchefen Tomas Nordmark fungerar riktigt bra och vi ser fram mot säsongen 2013, säger Tommy Karlström hos Karlströms motor.

-Vi på Hojbutiken kan bara hålla med och anser att svensk enduro bara får en positiv utveckling genom det arbete som bedrivs av förare och teamchefer inom sporten. Det är kul att vi kan hjälpa till att lyfta enduron till en publiksport med många bra förare, säger Ulf Pettersson hos Hojbutiken.

- Med erfarenheter från förra året kommer vi att utveckla verksamheten och teamet. Vi kommer framför allt satsa på SM serien, Ränneslätt, Stångebro och Novemberkåsan. -Jag är mycket nöjd med årets förare och ser fram mot några fina placeringar i SM. Genom vårt upplägg i teamet vill vi ge våra förare möjlighet att elitsatsa inom svensk enduro, säger teamchef Tomas Nordmark.

Teamets förare kommer att köra med motorcyklar från Husaberg och KTM.

Förarna har tillsammans mycket erfarenhet från både nationellt och internationellt tävlande under många år. Lars ingick under 2012 i junior-trophylaget under Six-Days och har även segrar både i USM och JSM sedan tidigare.

Patrik har lång erfarenhet från Six days och SM vilket ger en bra grund för teamet. Johan har en positiv utveckling och en hög ambitionsnivå som satsar målmedvetet. Ny i SM-serien är Niklas som tidigare har kört i breddklassen, där han har flera segrar.

- Det blir en utmaning att köra SM men jag vet att jag kan placera mig bra, säger Niklas.

Teamets förare
* Lars Löfgren Husaberg FE 350
* Patrik Ståhl KTM 250 2-takt
* Johan Eklundh KTM 250 4-takt
* Niklas Persson KTM 300 2-takt.