Graham Jarvis är ansedd som världens främste förare inom Extrem-Enduro. Nu kommer det officiella beskedet om att han har förlängt sitt kontrakt med Husqvarna, vilket betyder att britten kommer att ingå i Husqvarnas fabriksteam fram till slutet av 2016.



Efter att ha signerat en tvåårig förlängning av sitt nuvarande kontrakt med chefen för Motorsport hos Husqvarna Motorcycles, Robert Jonas, på huvudkontoret i Mattighofen, Österrike under tisdagen, kommer Graham fortsätta att leda Husqvarnas insatser i Extrema Endurotävlingar runt om i världen.

Som den mest framgångsrike föraren inom Extrem-enduro som tävlar aktivt i dag, har Jarvis vunnit segrar i The Tough One, Hells Gate, King of the Motos, Erzberg, Romaniacs, Sea to Sky, Extreme XL Paredes, Roof of Africa och många fler. Med stor erfarenhet och en otrolig förmåga att hantera sin motorcykel är Jarvis en fruktad konkurrent som har spelat en nyckelroll i den ökade populariteten för Extrem-enduro.

graham.jarvis-husqvarna-20152016-IMG 1082

Graham Jarvis: " Det är härligt att ha tecknat en tvåårig kontraktförlängning med Husqvarna. För nu vet jag att jag ska stanna med samma team, med samma fantastiska nivå av stöd från Husqvarna, till slutet av 2016 säsongen, vilket är fantastiskt . Alla vet att vinna är ett lagarbete och Bel - Ray Husqvarna Factory Racing teamet ger mig fantastiskt stöd. Tillsammans med det fantastiska utbudet av 2-takts och 4- taktsmaskiner som Husqvarna har, har jag allt jag behöver för att fortsätta utmana om segrar i Extrem-endurotävlingar över hela världen. "

Att vinna Extrem-Enduro-säsongens premiär-race, Hells Gate, innan han slutade som fyra i ”The Tough One” och nyligen slutade som tvåa vid Erzberg, är nästa stora händelse för Jarvis Red Bull Romaniacs (15-19 juli), som han startar som fyrfaldig mästare och titelförsvarare.