Husaberg tecknar tvåårskontrakt med Oriol Mena
I samband med den internationella presentationen av Husabergs 2010-modeller tecknades ett nytt tvåårigt kontrakt mellan Husaberg och den spanska juniorföraren i enduro VM, Oriol Mena. Samtidigt lät Oril Mena avslöja att han tänker kliva upp till E2 eller E3-klassen redan i år om nästa deltävling i Mexico går som tänkt.


Mena har dominerat juniorklassen i WEC under året genom att vinna 8 av 10 tävlingsdagar och kan redan vinna VM-titeln i nästa runda som körs i Mexiko den 17 och 18 juli. Om han kommer att göra det låter han även meddela att han kanske tävlar de två sista rundorna i årets enduro VM i E2 eller E3-klassen för att förbereda sin övergång till nästa säsong.

5903d81b1d

Efter femton små förätter och en saftig köttbit var det dags för tårtkalas...

 

Under presslanseringen som jag hade den stora äran att få närvara och delta i passade även Oriol Mena på att testa de nya 2010-modellerna. Och förutom att köra fort i skogen och hoppa fram på Igualdas crossbana tog han tillfället i akt att sladda med den nya supermoton på den särskilda supermotobanan. Det var en häftig upplevelse vill jag lova.

 

Under presslanseringen fick jag också förklaringen till varför han kallas för micromena, men det är en helt annan historia...