MotoSpeed och ÖHLINS Racing satsar tillsammans på Svensk Motocross. Genom ett unikt samarbete har vi glädjen att informera den samlade MOTOCROSS-eliten att tillsammans satsar de båda företagen 40.000 kronor i prispengar på de förare som använder ÖHLINS produkter.

I slutet av säsongen kommer vinnaren i SM-seriens respektive klasser, MX1 och MX2, som kör med ÖHLINS produkter kunna kvittera ut 20.000 kronor i prispengar.

-Det känns väldigt bra att ge något tillbaks till de förare som satsar på företagets produkter. Tillsammans med ÖHLINS distributör i Sverige (MotoSpeed) har vi möjligheten att stötta sporten med en rejäl prissumma, förklarar Bengt Ohlsson på ÖHLINS stolt.

 

Reglerna är enkla och alla förare som vill var med och slåss om prischecken tecknar ett avtal med MotoSpeed - innan säsongen startar. Som förare med ÖHLINS fjädringsprodukter är man automatisk med i kampen och möjligheten att kamma hem prispotten.

 

För mer information och tecknande av avtal kontaktar ni bara Thomas Klarkner (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) på MotoSpeed.

 

Till sist meddelar MotoSpeed’s VD Thomas Klarkner att man i skrivande stund jobbar aktivt på att hitta nya kreativa lösningar som kan ge förare som använder företagets produkter (och presterar resultat) ordentliga prispengar. Mer information om detta arbete kommer inom kort presenteras på motospeed.se/ohlins och via pressreleaser, håll utkik.