Med omstarten av Motocross-VM 2020 bara några veckor bort är GASGAS Factory Racings officiella MXGP- och MX2-förare fullt upptagna med att genomföra sina förberedelser inför MXGP-racingen, rustade med nya GASGAS MC 450F- och MC 250F-factorymaskiner.

Med mer än fyra månader sedan deltävling två av FIM Motocross World Championship 2020, är ​​GASGAS Factory Racings officiella team - Standing Construct GASGAS Factory Racing och DIGA Procross GASGAS Factory Juniors - förberedda för den efterlängtade och överhängande omstarten av MXGP-serien . Som ett led i förberedelserna kommer teamförarna Glenn Coldenhoff, Ivo Monticelli, Jeremy Sydow och Simon Längenfelder delta i de nederländska internationella tävlingarna på Arnhem-banan (26 juli) med de nya fabriksmaskinerna GASGAS MC 450F och MC 250F.

Glenn Coldenhoff: ”Den här nya motorcykeln är något jag verkligen har sett fram emot. Den ser bra ut och det är riktigt coolt att vi kommer tillbaka till tävlingen med en ny hoj. Uppenbarligen har de senaste månaderna inte varit som alla förväntat sig, men detta är ett speciellt ögonblick för oss alla. Jag mår riktigt bra och min känsla med den nya motorcykeln är fantastisk. Jag vill bara få ställa upp bakom grinden igen nu och starta racingen. ”

Simon Längenfelder: ”Den här nya motorcykeln gör allt bättre för mig. Att köra den känns så bra, jag ser fram mot att komma tillbaka på banan igen. Under de närmaste veckorna kommer jag att fortsätta arbeta hårt, så jag är i bästa möjliga form att tävla med min nya GASGAS. ”