Ja, nu är det klart jag kommer att få köra VM 2011! Efter stenhårt arbete i 5 år så är vi i hamn, det vill säga att jag kommer att få vara med i VM och köra ett helt år. Teamets namn är DIGA KTM RACING och innehåller fem stycken förare.

I MX2 så kör jag själv och Nick Triest. I MX1 så kör Jeremy Delince. I MX Women Steffie Laier och Marie Franke. Som ni vet fick jag redan i år vara med och köra dom sista VM deltävlingarna efter bra resultat i EM, och framfrallt mycket rutin. I och med detta kom jag i kontakt med DIGA racing, ett nytt och hårt satsande team, som har en bra bild av hur mitt liv som motocrossförare ska funka, jag kommer ha tillgång till tränare på och utanför banan.

Jag kommer kunna förbreda mig perfekt med KTM Redbull nere i Spaninen i vår, få bäst tänkbara inställningar inför säsongen. Det kommer bli mycket jobb med vinterträningen men det har jag redan klart för mig, är väldigt taggad för min uppgift. Kommer även kunna vara hemma och visa upp mina sponsorer i Svenska mästerskapen, viktigt för mig att representera dom här hemma.

MVH Alex Eriksson DIGA racing / KTM SCANDINAVIA