I samband med hastighetstävlingar på det gamla flygfältet vid Loring i USA lyckades Bill Warner köra i över 500 kilometer i timmen med sin Suzuki Hayabusa. Här kan du läsa mer och se en film från körningen.

Förra året noterades Bill Warner från Florida, USA, för hastighetsrekordet på 448,4 kilometer i timmen med sin turbomatade, 1299-kubiks, Suzuki GSX1300R Hayabusa. Nu har han slagit till igen, och denna gång lyckades han passera den magiska hastighetsgränsen 500 kilometer i timmen. Däremot blev rekordet inte officiellt eftersom han bara körde åt ett håll (vilket gör att förra årets rekord på 278.6mph kvarstår). Bill tävlar i kategorin för "konventionella" motorcyklar. Det finns även en kategori för så kallade "streamliners" som mer påminner om en missilliknande farkost på två hjul.

I samband med Loring Timing Associations, LTA, hastighetsrace på den 4 kilometer långa flygrakan vid Loring Air Force Base i Limestone, Maine i USA noterades Bill Warner för den nya toppnoteringen 502 kilometer i timmen (311,945 miles per hour).