Arrangörerna av Isle of Man TT har avslöjat planerna för sin egen digitala kanal, som levererar full livestream-täckning och en mängd året runt-innehåll bakom kulisserna.

Det ikoniska roadracingevenemanget återvänder i år efter två års frånvaro på grund av Covid-19. Under den tiden har arrangörerna arbetat hårt för att försöka förnya och förbättra TT-upplevelsen för fansen.

Ett nyckelområde är täckningen av TT:t. I vår kommer Isle of Man TT att lansera sin egen digitala kanal, kallad TT+, som kommer att erbjuda året-runt-tillgång till evenemanget. Helt nytt innehåll som är gratis att komma åt kommer också att släppas under året, med en årlig dokumentärfilm och en dokumentserie med flera avsnitt.

Fans kan också förvänta sig att hitta exklusiva funktioner, intervjuer och ombord-action, samtidigt som de får tillgång till arkivet av höjdpunkter från TT:s historia. Prenumeranter på TT+ kommer också att få gratis tillgång till live-evenemang som TT Preview Show (april 2022) och TT:ts första Esports-tävling.

TT+ är där fans också, i direktsändning, kommer att kunna följa årets evenemang. Det är första gången som Isle of Man TT kan ses live på nätet under dess 115-åriga historia. TT+ Pass erbjuder fansen upp till 40 timmars livesändning från kvalificering och race.

Isle of man TT körs lördag 28 maj - lördag 11 juni 2022.

TT+ kommer att lanseras i april och kommer att finnas tillgängligt på iomttraces.com, tillgängligt online, på mobilen och via Smart TV. 

Livetäckning av tävlingen är också tillgänglig via TT+-plattformen och för att komma åt detta innehåll måste du köpa ett Live Pass. TT+ Live Pass kommer att vara tillgängligt för en engångsbetalning på £14,99.

LÄNK: Mer om TT+