Husqvarna Motorcyklar satsar har haft en lyckad nystart för märket och satsar stenhårt.  Inför årets International Six Days Enduro meddelar företaget att de erbjuder ett komplett servicepaket för Husqvarnaförare och team i detta klassiska evenemang.

ISDE, mer känt som Six Days, kallas även för "OS" för enduroracing, och körs i år vid San Juan i Argentina från 3-8 november. Det är den äldsta endurotävlingen som arrangeras på den officiella FIM motorsport-kalendern.

Första Six Days hölls i Carlisle, England år 1913, bara 10 år efter att Husqvarna tagit fram sin allra första "motoriserade cykel", och hundraårsjubileet för ISDE ITS firades på Sardinien i Italien förra året. Tävlingen representerar ett perfekt tillfälle för förare och landslag att träffas för sex dagar av racing på högsta nivå. Landslag konkurrerar om de eftertraktade World - och Junior Trophies medan ”Hobby-förarna” erbjuds en unik möjlighet att köra på samma villkor och i samma spår som sportens främsta elitskikt. Omkring 500 åkare från 40 länder har redan anmält sig till 2014 års upplaga.

Från svenskt håll ser årets Six Days ut att bli ett magert år, där Team Östra har meddelat att de inte kommer att sända något lag, och Svemo har valt att inte heller skicka något svenskt Trophy-landslag.

Husqvarnas tjänster stöder Husqvarnaförare med hyrcyklar, race-sevice, reservdelar och expertråd. Paketet gör att förarna befrias från de organisatoriska uppgifterna och istället kan koncentrera sig på att njuta av toppklassracing under vad som säkerligen kommer att bli mycket minnesvärda sex dagar av racing.

Hyrcyklar från Husqvarna av 2015 års modell finns i följande klasser och priser:

2 -takt : E1 ( TE 125 ) , E2 ( TE 250 ) , E3 ( TE 300 ) - Uthyrningskostnad för 2-taktare 3,040 € (exkl. moms )

4-taktare: E1 ( FE 250 ) , E2 ( FE 350 , FE 450 ) , E3 ( FE 501 ) - Uthyrning kostnaden för 4-taktare 3,340 € (exkl. moms ).

Kostnaden inkluderar hyra för hela sex-dagars-eventet, transport till San Juan, registrering och försäkring för motorcykel under evenemanget.

Fullständig och detaljerad information om motorcykeluthyrning, raceservice och reservdelar finns i ansökningsblanketterna som du finner på Husqvarna-motorcycles.comdenna länk eller hos officiell Husqvarna-återförsäljare. Deadline är 18 juli, 2014.

Ett begränsat antal Husqvarna Servicepaket finns tillgängliga och du som är intresserad uppmanas att kontakta Husqvarnas officiella återförsäljare av motorcyklar så snart som möjligt...