Startljusen hade knappt slocknat när racet om att äga en 2023 års KTM RC 8C var över, det tog bara 2 minuter och 38 sekunder för alla 200 Krämer-byggda bandräparna att sälja slut.

Var och en av de 200 ultraexklusiva 2023 KTM RC 8C sålde slut på 2 minuter och 38 sekunder. Liksom tidigare år använde KTM sin digitala försäljningsplattform för att erbjuda köpare ett snabbt sätt att säkra en motorcykel så snart försäljningen öppnade.

Potentiella ägare hänvisades till den digitala försäljningsplattformen, där de kunde anmäla sitt intresse för KTM RC 8C genom att betala en deposition. 30 av dessa köpare gjorde även valet att ta emot sina maskiner vid ett lika exklusivt överlämningsevenemang nästa vår i Valencia, Spanien.

KTM RC 8C är konstruerad i nära samarbete med Krämer Motorcycles och är tillverkad med avancerade, högpresterande racingkomponenter med en trimmad LC8c-produktionsmotor för smidigt underhåll och bra tillgång på reservdelar. Slutresultatet är en 100 % bananpassad motorcykel som erbjuder de högsta nivåerna av prestanda och hantering, utan att du som ägare behöver alltför sofistikerad elektronik eller ouppnåeliga verktyg i depån.

Eftersom modellen är begränsat till endast 200 enheter, har KTM skapat en väntelista online som ger intresserade köpare ytterligare en möjlighet att komma över ett exemplar, i händelse av en avbokning.

LÄNK - Mer om KTM RC8c 2023